Slik gjør du:
Denne suppen er inspirert av en oppskrift fra Trines Matblogg.
- Fres gulrøtter, løk og hvitløk på middels varme til løken er blank og myk
- Tilsett ingegær og la det surre litt til.
- Tilsett buljong og la suppen koke under lokk til gulrøttene er møre.
- Bruk stavmikser eller kjøkkenmaskin for å lage en jevn suppe.
- Tilsett crème fraîche og tabasco. Smak til med salt.
- Sprøstek Kolbasz-terningene og topp hver porsjon med en raus skje.
- Server med godt brød eller ostetortillas. (Ostetortilla lager du sånn: Legg 1 tortilla i en tørr stekepanne, topp med revet ost og legg en tortillalefse på toppen. Stek på middels varme til den underste lefsen begynner å få farge. Snu og stek på andre siden.)
Denne suppen er inspirert av en oppskrift fra Trines Matblogg.