House of Hungary
  • Produkter
    • Pick
    • Gyulai
    • Ungarsk paprikapulver
  • Nettbutikk
  • Oppskrifter
    • Gulasj
    • Torsk med sprøstekt kolbazs
    • Gulrotsuppe
    • Pizza Oslo-Budapest
    • Tomatsuppe med appelsin
    • Pai
  • Om oss
  • Kontakt

Pai med purre, paprika og Kolbasz

4 personer

Du trenger:
  • 1 pk ferdig paibunn
  • 1/2 purre
  • 1/2 rød paprika
  • ca 100g Kolbasz
  • 3 egg
  • 1 dl fløte
  • 2,5 dl melk
  • Salt og pepper
  • Ca 100g revet ost
Picture

Slik gjør du:
  • Rull paideigen ut i en paiform - og prikk bunnen med en gaffel.
  • Hakk purre, paprika og Kolbasz i terninger og stek i litt varm panne. - Her kan du selvsagt bruke det du måtte ha av grønnsaker i kjøleskapet. Du kan også benytte Vintersalami istedet for Kolbazs. Hell den ferdigstekte blandingen over paipunnen.
  • Bland sammen egg, fløte og melk. Smak til med salt og pepper, og hell det over paien. Dryss over revet ost.
  • Stek i 180 grader i ca 25 minutter, eller til eggblandingen er stiv og paien har en fin gylden farge.
  • Server med frisk salat.
Proudly powered by Weebly