House of Hungary
  • Produkter
    • Pick
    • Gyulai
    • Ungarsk paprikapulver
  • Nettbutikk
  • Oppskrifter
    • Gulasj
    • Torsk med sprøstekt kolbazs
    • Gulrotsuppe
    • Pizza Oslo-Budapest
    • Tomatsuppe med appelsin
    • Pai
  • Om oss
  • Kontakt

Torsk med sprøstekt Kolbasz

4 personer

Du trenger:

  • 600-800 gram torskefilet
  • litt olivenolje
  • sitron
  • salt og pepper
  • ca 100 gram Kolbasz
  • 2 sjalottløk, finhakket
  • 1-2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/2 ts ungarsk paprikapulver
Picture

Slik gjør du:
  • Drypp litt sitronsaft og olivenolje over  torsken og krydre med salt og pepper. Bak fisken i ovn ved 180 grader i ca 10-15 minutter, til fisken er ferdigstekt og så vidt faller fra hverandre.
  • Hakk Kolbasz i terninger og stek i panne sammen med finhakket sjalottløk, hvitløk og paprikapulver. Strø over fisken ved servering.
  • Server med nykokte poteter, potetmos eller det du måtte like best av grønnsaker. 

Proudly powered by Weebly